neljapäev, 7. veebruar 2008

Damodaran

Eile viitasin Aswath Damodarani ühele raamatule. Kui kellelegi investeerimine või rahandus sügavuti huvi pakub, siis soovitan kindlasti tema kodulehekülge vaadata. Kui ma selle lehekülje kunagi viis või kuus aastat tagasi avastasin, tundus see päris uskumatu koht. Seal on tohutult huvitavat ja kasulikku infot.

Damodaran on New Yorgi Ülikooli rahandusprofessor ja kirjutanud mitmeid raamatuid investeerimisest, aktsiate fundamentaalanalüüsist, ettevõtete rahandusest jmt. Praegu paistab olevat kaks tema raamatut täismahus kodulehel üleval - Strategic Risk Taking ja Dark Side of Valuation. Varasematel aastatel olid tal ka muud enda kirjutatud raamatud kodulehel kättesaadavad, aga tundub, et nüüdseks on enamus maha võetud.

Aga seal lehel on ka palju muud peale nende raamatute - maailma ettevõtete finantsandmed ja suhtarvud, exceli failid kõikvõimalike analüüsimudelitega, loengute webcastid ja märkmed, uurimistööd jne jne. On päris uskumatu, et mees tasuta kõike seda informatsiooni maailmale jagab.

Kommentaare ei ole: